Germania: Curtea Su...
 
Notifications
Clear all

Germania: Curtea Supremă a declarat că vânzarea florilor de cânepă este legală

1 Posts
1 Users
0 Likes
388 Views
Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Posts: 246
Illustrious Member Admin
Topic starter
 

 

Curtea Federală de Justiție din Germania (BGH) a declarat într-o decizie publicată săptămâna trecută că vânzarea florilor și frunzelor de cânepă către consumatori nu poate fi interzisă. Decizia întărește legalitatea vânzării produselor industriale pe bază de cânepă în Germania și confirmă punctul de vedere exprimat deja de Curtea Supremă de Justiție Europeană.

 

Pentru Asociația Europeană a Cânepei Industriale (EIHA), această decizie, împreună cu decizia Curții Europene de Justiție din noiembrie 2020, reprezintă un pas istoric către dezvoltarea cu succes a industriei cânepei în Europa.

În acest fel, BGH recunoaște și protejează drepturile fermierilor și producătorilor germani, precum și ale comercianților cu amănuntul și comercianților de produse pe bază de cânepă.

Prin urmare, distribuția către consumatorii finali și deținerea de produse comerciale din cânepă neprelucrate nu intră sub incidența Legii narcotice, atâta timp cât nu există o utilizare abuzivă intenționată în scopul intoxicației.

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

 
Posted : 31/03/2021 7:21 am
Share: