Top 10 institute de...
 
Notifications
Clear all

Top 10 institute de cercetare a cânepei din lume

1 Posts
1 Users
0 Likes
758 Views
Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Posts: 246
Illustrious Member Admin
Topic starter
 

 

Cânepa industrială sau Cannabis Sativa este cultivată pentru proprietățile și utilizările sale versatile. Legea agricolă din 2014 sau Farm Bill 2014 permitea instituțiilor de cercetare și departamentelor de stat să cultive cânepă conform legislației statului. În urma acestui regulament, companiile și universitățile au investit în fabrica de cânepă din motive de afaceri și educaționale. Se presupune că piața se așteaptă să crească cu peste 20 de miliarde de dolari în următorii doi ani.

 

  1. Universitatea de Stat din Oregon

Universitatea de Stat din Oregon (OSU) din Corvallis, Oregon, a lansat Centrul Global de Inovare a Cânepei în iunie 2019. Este cel mai mare centru de cercetare al statului pentru studierea cânepei. Are peste 40 de experți OSU de renume internațional care cercetează peste 19 aspecte ale cânepei. De asemenea, sunt angajați în predare, inovare, farmacie, sănătate publică, inginerie și afaceri.

Centrul OSU, în parteneriat cu agricultura din Oregon, a achiziționat serviciile de certificare a semințelor pentru cânepă. Ei intenționează să furnizeze semințe fermierilor înregistrați. Este singura universitate din stat care certifică semințele de cânepă. Au stații de experiment în care plantează cânepă în condiții climatice diverse. Materialele recoltate sunt apoi studiate și cercetate.

 

  1. SUNY Cobleskill - New York

Universitatea de Stat din New York (SUNY) Colegiul de Agricultură și Tehnologie are sediul în Cobleskill. Au în desfășurare o serie de proiecte de cercetare agricolă, dintre care unul este pe plantațiile de cânepă. Ei au permisul de a cultiva cânepă în scopuri de cercetare și dezvoltare. Aceștia se concentrează pe problemele cu care se confruntă planta în timpul cultivării, bolile fungice, distanțarea plantelor, condițiile solului și nutrienții.

Au pepiniere de cultivare în care semințele și materialul vegetal recoltat sunt depozitate într-o zonă sigură, blocată. Personalul de drept al statului are acces gratuit la sediul său pentru inspecție. Acestea evidențiază importanța comercială a culturii din New York și sporesc gradul de conștientizare în sectorul sănătății.

 

  1. Universitatea de Stat din Dakota de Nord

Programul de cercetare New Crops este condus de Dr. Burton Johnson de la North Dakota State University (NDSU) Research Extension Center (REC) la Langdon. Cânepa a câștigat multă tracțiune după 4 ani de inițiativă de succes. Scopul principal al programului este de a spori importanța cânepei industriale în peisajul agricol și economic existent.

NDSU a început cercetările în 2015 și a permis fermierilor să aplice pentru a produce cânepă industrială în conformitate cu orientările statale și federale. Chiar dacă numărul plantatorilor pare să se dubleze în fiecare an, ei sunt mereu în căutarea mai multor cultivatori. Au licențiat 4 plantatori în 2015, iar până în 2019 aveau 64 de plantatori înregistrați.

 

  1. Institutul de Cercetare a Canabisului

Institutul de Cercetare a Canabisului (ICR) a fost format ca rezultat al parteneriatului dintre Colorado State University și județul Pueblo în iunie 2016. Este primul centru de cercetare a canabisului din țară. Scopul lor principal este de a învăța și răspândi conștientizarea utilizărilor multiple ale plantei de cânepă.

Misiunea ICR este de a educa, cerceta și oferi cele mai bune servicii către regiune pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea. Au colaborat cu o serie de companii precum Departamentul Agriculturii din Colorado, Fundația pentru Cercetarea Cânepei Industriale și multe altele.

Ca urmare a activităților academice cheie și a experților în domeniu, ei găzduiesc anual conferințe internaționale de cercetare a canabisului. De asemenea, publică „Journal of Cannabis Research”. Ei își vor extinde parteneriatele și se vor dezvolta la scară internațională cu laboratoare îmbunătățite, tipuri de echipamente și tehnologie.

 

  1. Universitatea de Stat din Tennessee

Tennessee State University (TSU) și-a inițiat activitățile de cercetare în 2018 în cadrul Centrului de Cercetare și Educație Agricolă (AREC). Au o echipă de cultivatori, oameni de știință din domeniul alimentar, oameni de știință ai solului, un genetician și un specialist economic, împreună cu specialiștii în seră și pe teren. Scopul principal este de a studia beneficiile CBD-ului din cânepă, de a explora valoarea sa nutrițională pentru oameni și animale și de a cerceta și dezvolta planta.

Se știe că fibra de cânepă este suficient de puternică pentru a fi utilizată în construcții. Alte utilizări includ textile, ulei de cânepă și cereale. Poate fi folosit chiar de la construirea de case până la tratarea unei boli. AREC este bine situat pentru a oferi agricultorilor și întreprinderilor tehnologii inovatoare, programe educaționale extinse și informații de cercetare.

 

  1. Institutul Național de Alimentație și Agricultură (NIFA)

NIFA cercetează aspectele suplimentare ale cânepei. Echipa de experți are propriile sale îndrumări juridice, asigurându-se că respectă termenii și condițiile legilor statului. Este unul dintre institutele de top în acest domeniu și este cunoscut la nivel mondial pentru examinările sale chimice și studiile genetice în alimentație și agricultură.

Dezvoltările ulterioare ale Farm Bill 2018 de USDA legalizează producția de cânepă în scopuri de studiu și cercetare. Se așteaptă ca până în anul viitor să existe orientări pentru producerea și utilizarea comercială a cânepei în SUA. NIFA este incredibil de aliniat cu diverse comunități de cercetare.

 

  1. Universitatea Southern Cross (SCU)

SCU a investit peste 300.000 de dolari în cercetarea și dezvoltarea canabisului și a cânepei ca parte a proiectelor lor. A înființat resursa națională de germoplasmă de canabis pentru a studia și stoca profiluri de CBD și cânepă. Anul trecut au semnat un acord cu Solaris Nutraceuticals, oferind un exemplu excelent în industrie.

Campusul este echipat cu laboratoare de cercetare de înaltă tehnologie, unde oamenii de știință lucrează cu cele mai avansate resurse. Aceștia sunt autorizați să proceseze, să producă și să furnizeze canabis și produsele sale pentru cercetare și dezvoltare științifică. Au laboratoare, camere de cultivare controlate și facilități de semințe de resurse genetice pentru conservare la egalitate cu standardele internaționale.

 

  1. Programul de cânepă industrială al Departamentului Agriculturii din Kentucky

Colegiul de Agricultură, Alimentație și Mediu din Marea Britanie a inițiat Programul de cânepă din cadrul Departamentului de Agricultură din Kentucky. Acest lucru se află în cadrul cercetării agronomice a cânepii industriale din Regatul Unit. Au participanți cei mai buni profesori și oameni de știință de la Departamentul de Științe ale Plantelor și Solului din Marea Britanie.

Programul se concentrează pe parametrii agricoli și economici ai cânepei industriale. Studiul ajută la optimizarea producției fabricii din SUA. Cercetarea lor are loc în instalații sancționate și a jucat un rol important în producția profitabilă a randamentului industrial.

 

  1. Universitatea Cornell

Școala de Științe Integrative a Plantelor (SIPS) cuprinde o echipă de cercetători multidisciplinari care studiază cânepa și utilizările sale pentru a extinde cunoștințele la fermieri și întreprinderi. Facultatea SIPS își propune să ajute potențialul comercial extraordinar al cânepei industriale. Scopul lor este să reproducă și să studieze durabil culturile într-un mediu controlat. Ei cercetează activ beneficiile agricole și economice ale plantei și reproduc noi hibrizi pentru a se potrivi climatului din New York.

 

  1. Universitatea Clarkson

Universitatea Clarkson a fost fondată la Potsdam, New York. Ei speră să facă o descoperire majoră care să dovedească cânepa ca înlocuitor al grafitului în bateriile litiu-ion. Au primit organizații caritabile masive de la National Science Foundation. Sunt înclinați spre biosustenabilitate și cred că planta de cânepă joacă un rol esențial în atingerea obiectivului.

 

Universitățile joacă un rol semnificativ în diversificarea, dezvoltarea și crearea de noi oportunități în fiecare sector posibil cu tehnologiile secolului XXI. Aceste institute și numeroasele lor colaborări în cercetarea botanică au un potențial enorm care deține un viitor puternic pentru sănătate, fitness, inginerie, producție și construcții. Cânepa continuă să crească în aproape orice industrie și chiar posedă resurse de biocombustibili.

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

 
Posted : 04/05/2021 7:23 am
Share: