Notifications
Clear all

Spitalul Garrahan: Am redus convulsiile cu 90% pe tratament cu ulei de canabis

1 Posts
1 Users
0 Likes
356 Views
Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Posts: 246
Illustrious Member Admin
Topic starter
 

 

În noiembrie anul trecut, la Spitalul Garrahan din Buenos Aires – Argentina, a început primul protocol de cercetare cu canabis medical. Astăzi au fost publicate primele rezultate: 80% dintre copiii tratați și-au îmbunătățit sănătatea și calitatea vieții.

 

Copiii tratați au între 7 luni și 17 ani, prezentând epilepsie refractară printre alte afecțiuni neurologice. Uleiul de canabis a fost administrat cu un raport CBD/THC de 25/1.

8 din 10 au avut rezultate pozitive: 30% dintre pacienți și-au redus convulsiile la 90%. Niciunul dintre ei nu a fost supus la un alt tratament.

„Acest studiu ar trebui să răspundă la o întrebare: Este uleiul de canabis eficient și sigur în doze controlate farmacologic? Astăzi știm că răspunsul este categoric DA, a declarat Carlos Kambourian, președintele Spitalului Garrahan.

„Vom colabora împreună cu autoritățile naționale competente pentru ca, cu toate informațiile generate, să putem decide pașii de urmat și, în cel mai scurt timp posibil, să ne îndreptăm spre o accesibilitate maximă. Sunt convins că acesta este modul de a avea o sănătate publică mai bună”, a mai declarat Kambourian.

 

Sursa: http://blogchaco.com/2019/12/04/hospital-garrahan-con-cannabis-nenes-reducen-sus-convulsiones-en-un-90

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

 
Posted : 24/03/2021 11:22 am
Share: