Notifications
Clear all

200 de lire programarea la doctor și 700 de lire rețeta pentru canabis medical

1 Posts
1 Users
0 Likes
342 Views
Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Posts: 246
Illustrious Member Admin
Topic starter
 

 

Prima clinică specializată în Marea Britanie pentru canabis medicinal s-a deschis la The Beeches Consulting Center din Greater Manchester. Dacă vă puteți permite 200 de lire pentru o programare la cabinet și 650 - 750 de lire pe lună pentru o rețetă, sunteți bineveniți. Clinica a precizat că serviciul se adresează persoanelor care au „epuizat toate opțiunile de tratament existente”. Ce înseamnă asta: dacă doctorul v-a recomandat de exemplu chimioterapia sau orice alt tratament convențional și ați refuzat, nu veți primi rețetă pentru canabis medicinal.

Clinicile deschise care acum au sediu și la Londra, au fost lansate de European Cannabis Holdings (ECH). Filiala din Manchester va fi condusă de Dr. David McDowell, care a emis și prima rețetă pentru canabis medical anul trecut în decembrie. Clinicile din Londra sunt împărțite pe mai multe discipline, inclusiv neurologie și psihiatrie, care se află pe strada Harley și în Birmingham.

Profesorul Mike Barnes, care a susținut public legalizarea canabisului medical, va fi directorul clinicii. El a comentat: „Aceste clinici reprezintă un cadru atât de necesar pentru a permite accesul la tratamente pentru o serie de boli grave. Pacienții din întreaga țară au acum acces la tratamente pe bază de canabis”.

Vestea bună este că pe măsură ce producția de canabis medical crește și se extinde, prețurile vor scădea, deși am putea aștepta mult timp ca acestea să scadă în mod semnificativ pentru a fi accesibile tuturor.

Până atunci, cei care nu-și pot permite aceste rețete vor continua să-și procure acest tratament pe cale ilegală, sau să și-l producă singuri, tot ilegal.

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

 
Posted : 24/03/2021 11:31 am
Share: