Notifications
Clear all

A fost toată viața împotriva canabisului apoi a devint avocat al canabisului medical

Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Admin Admin

 

Kevin James s-a opus strict consumului de canabis recreativ și avea îndoieli mari cu privire la canabisul medical folosit ca tratament al durerii cronice.

Așadar, cum de tocmai acum, la 55 de ani se descrie acum ca un „avocat principal al canabisului medicinal”?

James a fost diagnosticat cu o tulburare degenerativă a spatelui - o tulburare care l-a obligat să renunțe la locul de muncă și care l-a pus la pat.

"Nu puteam merge, nu puteam sta, nu puteam dormi", a spus el.

Medicii i-au prescris opiacee cu eliberare lentă pentru a face față cu starea inactivă, dar a ezitat să se bazeze pe un medicament pe care îl considera că are efecte secundare tulburătoare.

„Opiaceele distrug simțurile și o mulțime de oameni devin dependenți de ele”, a spus el.

Disperat de o soluție pe termen lung, a început să cerceteze canabisul medical.

"Am cercetat canabisul ​​timp de 12 luni și recunosc că am fost sceptic la început", a spus el. "Cred că asta se datorează campaniilor de dezinformarea ale guvernului și de mass-media."

După ce a analizat succesul pacienților din Canada și SUA, unde cannabisul medical e legal de ceva vreme, James s-a gândit să găsească un medic dispus să-i dea o rețetă.

El susține că, calitatea vieții sale s-a îmbunătățit mult de când folosește canabisul.

„Am rețetă acum pentru canabis medicinal”, a spus el. "Nu este singurul lucru pe care-l folosesc, deoarece mai am nevoie să iau și opiacee, dar m-a ajutat să-mi reduc consumul de opiacee cu 50%. Acest lucru m-a făcut mai energic, m-a făcut mai activ și mi-a făcut creierul să funcționeze mai bine. Nu voi mai putea lucra fizic niciodată, dar acum măcar mă pot mișca, pot ieși din casă, mă pot duce unde vreau fără frică".

Succesul tratamentului l-a surprins pe James, dar vrea să le reamintească tuturor că acest tratament împotriva durerii cronice lucrează încet, nu vindecă de pe o zi pe alta.

"De-a lungul timpului, canabisul medical m-a ajutat să elimin aproximativ 50% din dureri... un nivel acceptabil care îmi permite să mă conectez din nou cu oamenii".

James a spus că medicii au nevoie de mai multă educație în ceea ce privește canabisul medical.

"Teoretic, poți primi o rețetă în 48 de ore, dacă medicul știe să facă documentele... dar o mulțime de medici nu au destule cunoștințe despre asta", a spus el.

El a adăugat că trebuie depuse mai multe lucrări și informații în ceea ce privește prețurile acestui tratament, cunoașterea dozelor, timpul necesar pentru tratament, etc.

Cele mai extreme cazuri sunt faptul că unii oamenii plătesc aproximativ 600 USD pentru un tratament care va dura doar patru zile, deși tratamentul lui James îl costă 75 USD pe săptămână sau 250 dolari pe lună.

„Deși nu este un cost uriaș, este totuși prea mult pentru persoanele în vârstă, cu pensii mici”, a spus el.

"Mulți pacienți deja folosesc tratamente cu canabis, și de obicei, din surse ilicite. Acest lucru înseamnă că le lipsește procedurile importante de siguranță și controlul de calitate pentru utilizare", a declarat el pentru 9news.com.au.

Sursa: https://www.9news.com.au/health/cannabis-medical-health-advocate-australia-claims-medicinal-marijuana-helps-chronic-pain/3a093fa8-3d0b-49a8-a1e3-8133559d901b?fbclid=IwAR2aVVwyN2w7OJ588Q5VbiN5omhOe1QJCpM5Uw9GprMlON_u--cnwRnFZ_k

 

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

Quote
Topic starter Posted : 24/03/2021 11:33 am
Share: