Tulpini de canabis ...
 
Notifications
Clear all

Tulpini de canabis pentru utilizarea pe timp de noapte

Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Admin Admin

Pentru că alegerea soiurilor de canabis este una foarte importantă, trebuie să știi care dintre ele sunt potrivite pentru utilizarea pe timp de zi și de noapte. Tulpinile potrivite pentru utilizare pe timp de seară și noapte au rolul de a calma utilizatorul, de a-i oferi relaxare maximă și un somn liniștit.

 

Tulpini potrivite pentru seară

 

Cookies and Cream

Cine spune că nu puteți avea desert înainte de cină? Cookies and Cream oferă un efect liniștitor și o aromă dulce. Este tulpina perfectă chiar înainde de masa de seară sau de vizionarea unui film.

 

White Fire OG

White Fire OG este o alegere perfectă pentru o întâlnire de seară cu o persoană specială. O tulpină care oferă un efect de relaxare confortabilă și socială și sporește activitățile de seară. 

 

Tulpini potrivite pentru somn

 

Death Star

Această minunată tulpină este ideală pentru o sesiune de meditație nocturnă. Foarte mulți utilizatori folosesc această tulpină seara, experimentând relaxarea totală a minții și corpului.

 

Bubba Kush

Bubba Kush este cunoscută pentru relaxarea fizică și psihică, ceea ce face din această tulpină un mod perfect de a încheia orice zi. Aromele sale de ciocolată oferă o plăcere dulce pe timp de noapte, chiar înainte de culcare.

 

Purple Urkle

Dacă preferi calea rapidă către un somn liniștit, Purple Urkle este o alegere bună. Cunoscută pentru efectele sale rapide, această tulpină sedativă elimină durerea fizică în câteva minute și oferă o relaxare totală.

 

Granddaddy Purple

Fie că suferi de stres, dureri sau o simplă insomnie, această tulpină este alegerea ideală pentru relaxare fizică și mentală pură. I-ați adio de la stresul acumulat pe timpul zilei, cu doar câteva fumuri de Granddaddy Purple.

 

Acestea au fost doar câteva dintre tulpinile care te pot ajuta să ai un o seară perfectă și un somn liniștit fără dureri.

Alegerea corectă face diferența!

 

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

Quote
Topic starter Posted : 09/06/2021 10:18 am
Share: