Notifications
Clear all

Peste 99% dintre pacienți și-au redus simptomele folosind canabis medical

Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Admin Admin

 

Rezultatele unui sondaj efectuat asupra pacienților care utilizează canabis medical au arătat că peste 99% dintre ei au confirmat că au simptome reduse folosind canabis medical.

Compassionate Certification Centers, un sistem medical de îngrijire a canabisului, în colaborare cu Affinity Bio Partners, o organizație de cercetare clinică (CRO) și AI Health Outcomes, CannaBot, au anunțat încheierea și publicarea unui studiu observațional centrat pe canabis în Pennsylvania.

 

Sondaj la pacient

Această cercetare evaluează mii de pacienți care sunt foști sau actuali participanți la Pennsylvania Medical Marijuana Program care au fost solicitați să răspundă la o varietate de întrebări bazate pe experiența lor cu canabisul.

După feedback-ul oferit de către pacienți, 99,62% dintre cei chestionați au declarat că și-au redus simptomele folosind canabis medical și 63,73% dintre pacienți au declarat că au fost capabili să identifice tulpina care este cea mai eficientă pentru nevoile lor.

Parametrii acestui studiu include (dar nu se limitează la acestea): demografie, selecția și utilizarea produsului, calea de administrare preferată și evaluarea costurilor.

 

Dr Bryan Doner (CCC) și Christina DiArcangelo (ABP) au declarat: „Scopul acestei analize retrospective de colectare a datelor din Pennsylvania a pacienților a fost să strângă informații, dintr-o perspectivă bazată pe pacient, cu privire la Pennsylvania State Medical Marijuana Program pe tot parcursul anului 2019. Aceste informații și date furnizate direct de la pacienți, sunt esențiale pentru succesul și creșterea continuă a acestor programe”.

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

Quote
Topic starter Posted : 19/03/2021 3:57 pm
Share: