Top 10 coffeeshop-u...
 
Notifications
Clear all

Top 10 coffeeshop-uri de vizitat în Amsterdam

1 Posts
1 Users
0 Likes
594 Views
Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Posts: 246
Illustrious Member Admin
Topic starter
 

 

Planificați o călătorie la Amsterdam anul acesta? Vreți să vizitați un coffeeshop? Am făcut un top 10 cu cele mai bune coffeeshop-uri din Amsterdam!

Amsterdamul este renumit pentru cafenelele care servesc canabis, pentru frumoasele din Red-Light District, pentru barurile ciudate și muzeele bizare. Legile orașului sunt atât de bine puse la punct încât milioane de turiști vizitează acest oraș anual. Fiecare loc se mândrește cu atmosfera sa unică, ceea ce înseamnă că există pentru fiecare dintre noi un loc unde ne putem relaxa.
Am făcut pentru voi o mică listă cu cele mai căutate și mai populate coffeeshop-uri din Amsterdam:

 

  1. BOEREJONGENS

Boerejongens se consideră cea mai bună cafenea din Amsterdam și s-ar putea să aibă dreptate. Au patru cafenele în oraș: în Boerejongens West, Center, BIJ și Coffeeshop Sloterdijk. Toți cei care au vizitat acest lanț au spus același lucru: o calitate excepțională. Fiecare coffeshop este impecabil, are un interior elegant din lemn și iluminat old-school.
Personalul este bine instruit, informat și primitor. Mai mult, costumele lor din trei piese și pălăriile adaugă o vibrație sofisticată. Boerejongens a câștigat numeroase premii, inclusiv premiul Captain Hooter Best Coffeeshop Award și Zamnesia Best Coffeeshop Award.
Boerejongens se mândrește cu un meniu diversificat de înaltă calitate care provine de la legendarii crescători de la Amsterdam Genetics. Puteți alege din tulpini indica, cum ar fi Tangerine G13 și Green Magic G13 cât și sative, Blueberry Haze și Amnesia Haze.

 

  1. DAMPKRING

Dampkring este un alt coffeeshop de înaltă calitate și se află la doar 18 minute de mers pe jos de la Centraal Station. Dampkring s-a separat de multe dintre cafenelele care aliniază străzile din Amsterdam. Multe dintre acestea sunt întunecate, supra-aglomerate, iar unele chiar intimidante. Dampkring în schimb este luminos, spațios și curat. Interiorul este decorat cu obiecte arabe, boeme și budiste pentru a crea o atmosferă liniștită și relaxantă iar personalul este super prietenos.
Acest coffeeshop are o listă foarte lungă de tulpini, inclusiv Cheese, Sour OG, AK-47, Bubba Kush și Gorilla Glue#4. Meniul fiecărui soi în parte descrie pe larg gustul, mirosul și efectul – să știți exact ce se potrivește pentru voi.

 

  1. OLD AMSTERDAM

Cafeneaua Old Amsterdam este situată într-o parte relaxantă a orașului. Este locul perfect în care să vă retrageți după o zi lungă de explorare și vizitare a obiectivelor turistice. Veți simți vibrația relaxată și prietenoasă imediat ce intrați pe ușă. Fondatorii au depus un efort considerabil pentru a crea o atmosferă plăcută. Pereții din cărămidă, portretele mari și lucrările de artă ale catedralei de pe peretele din spate fac ca spațiul relativ mic să pară mult mai mare.
Cafeneaua are un meniu extins. Vând câteva tulpini puternice, cum ar fi White Widow, Mango Haze, Blue Cheese, Amnesia și Hawaii Haze. Fumătorii de Hashis vor fi, de asemenea, încântați să vadă Nepal Cream, Golden Kashmir și Super Polm în meniu. Dacă nu aveți chef să rulați, puteți cumpăra un set de 3 jointuri gata rulate la doar 12 euro.

 

  1. GREEN HOUSE CENTRUM

Green House Centrum aparține companiei de semințe de canabis Green House Seeds. Această companie este una dintre cele mai de succes afaceri de canabis din întreaga lume. Au produs seria de documentare Strain Hunters și au crescut hibrizi din întreaga lume. Genetica lor a câștigat nenumărate premii în High Times Cannabis Cup.
Green House Centrum este una dintre cele patru cafenele deținute de Green House și poate fi găsită în Red-Light District. Interiorul este cald și primitor cu o iluminare plăcută, locuri confortabile și lucrări de artă care ocupă pereții. Locația este frecventată de tot felul de celebrități, inclusiv de Snoop Dogg!

 

  1. AMNESIA

Prețurile la Amnesia sunt relativ mari în comparație cu concurenții săi, dar există un motiv pentru acest lucru; mugurii lor sunt compacti, perfect îngrijiți și încărcați cu tricomi. Locația este amplasată pe uimitorul canal Prinsengracht și oferă o gamă largă de vaporizatoare și bonguri pentru clienți.
Interiorul este super relaxant. În meniu veți putea observa tulpini precum Killa Kush, LSD și Cookies Kush. Dacă aveți chef să obțineți un trip suplimentar, puteți încerca specialitatea casei: Amnesia Time Bomb.

 

  1. 1E HULP

1e Hulp aduce relaxarea la un alt nivel. Designul interior este inspirat din Asia de Est, cu un roșu profund și decorul din lemn căptușește pereții. Scaunele și mesele sunt aproape de sol, iar luminile moi agaugă un plus de relaxare. Aici puteți găsi Moonrocks și ciocolată caldă infuzată cu 70mg de THC. Dacă aveți nevoie de revigorare, puteți încerca Wifi OG sau Lindsay OG iar pentru un efect de relaxare, cafeneaua vă oferă Pink Sunset și White Widow.

 

  1. TWEEDE KAMER

Tweede Kamer este un coffeeshop extrem de respectat, atât de mult încât a apărut în Coffeeshop Awards din Zamnesia 2019. Este situat chiar în centrul orașului Amsterdam și servește localnici și turiști încă din 1985 fiind primul coffeshop din Amsterdam.
Meniul este extins și are câte ceva pentru fiecare gust cum ar fi sativele Blackberry Glue Haze și Amnesia sau indicele precum Girl Scout Choco și Choco Skunk.

 

  1. BARNEY’S COFFEESHOP

Barney’s Coffeshop a fost fondat de legendara bancă de semințe Barney’s Farm. Această echipă de crescători a adus tulpini premiate la nivel mondial, precum Cookies Kush, Liberty Haze și Amnesia Haze. Dețin mai multe locații în tot orașul, inclusiv aceasta care o puteți găsi pe Haarlemmerstraat aflată într-o clădire veche de 500 de ani. Barney’s Farm a câștigat numeroase premii High Times Cup pentru calitatea canabisului cât pentru serviciile fantastice pe care le oferă.
Cafeneaua prezintă o atmosferă plăcută care îmbină un sentiment meditativ cu unul futurist. Este un loc plin de viață și locul ideal pentru a vă bucura de diverse soiuri de canabis alături de grupul vostru de prieteni. Meniul impresionant oferă soiuri destul de puternice, precum Blue Cheese, Laughing Buddha și Liberty Haze.

 

  1. KADINSKY

Kadinsky oferă un spațiu relaxant și calmant. Este o cafenea excelentă pe care trebuie să o vizitați atunci când aveți nevoie de o pauză din agitația străzilor orașului. Deși este o atracție locală, accentele gri închise și iluminarea scăzută facilitează relaxarea și respirația.
Cafeneaua se mândrește cu soiurile Temple Ball Hash, Mango Haze și AK-47.

 

  1. 420 CAFE

Cafeneaua 420 Cafe este exact în centrul orașului, ceea ce înseamnă că este una dintre cele mai accesibile. Personalul prietenos dă o atmosferă primitoare, iar decorul din lemn și grinzile tavanului îi dau o senzație de „pub”. Este un loc minunat pentru a vă relaxa. Când muzica rock nu este prezentă în încăpere, pe ecranul mare de pe perete puteți viziona documentare despre natură.
Meniul acestei cafenele vă oferă muguri precum White Widow, 420 Haze, Blueberry cât și Hashis din diferite soiuri.

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

 
Posted : 24/03/2021 11:26 am
Share: