Boala pulmonară obs...
 
Notifications
Clear all

Boala pulmonară obstructivă cronică se poate trata cu ulei de canabis

1 Posts
1 Users
0 Likes
1,675 Views
Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Posts: 246
Illustrious Member Admin
Topic starter
 

 

BPOC este termenul frecvent utilizat pentru „Boala pulmonară obstructivă cronică”, o descriere destul de stângace și vagă pentru majoritatea dintre noi. BPOC cuprinde câteva probleme pulmonare diferite, cum ar fi emfizemul, bronșiectazia și bronșita cronică. Partea înfricoșătoare este că tratamentul farmaceutic existent pentru BPOC creează dependență și devine din ce în ce mai rău, ducând adesea la moarte.

Este al treilea în ratele de deces prin boală, după bolile de inimă și cancerul. BPOC creează căi respiratorii restrânse în plămâni sau face ca sacii mici de plămâni să fie inelastici și incapabili să se adapteze complet ciclurilor de respirație.

Simptomele BPOC includ: respirație cu o activitate foarte scăzută, tuse cronică, spută crescută, etanșeitate în piept sau durere cu dificultăți de respirație, infecții pulmonare și oboseală crescută.

Produsele farmaceutice prescrise pentru tratarea simptomelor au adesea efecte secundare care provoacă mai multe probleme.

Situația de tratament este atât de sumbră și dăunătoare cu medicamentele oferite de farmacii, încât pacienții disperați după o respirație normală apelează la canabisul medicinal, singurul tratament care le oferă alinare fără efecte secundare negative.

Mulți pacienți susțin că vapingul, sau folosirea unui vaporizator pentru a inhala canabisul, este util pentru BPOC fără a agrava starea inflamatorie a plămânilor.

Dar rezultatele cele mai bune au fost obținute prin ingerarea canabisului, în special a puternicului ulei pe care Rick Simpson l-a făcut foarte cunoscut în Canada și acum în Europa, Rick Simpson Oil (RSO). Foarte mulți medici acum recomandă RSO pacienților lor.

Cea mai mare parte a tratamentelor cu canabis s-a îndreptat către cancer, boala Crohn, convulsii epileptice cronice și glaucom. Chiar și boala Parkinson și victimele Sclerozei Multiple au obținut rezultate pozitive cu diferite produse de canabis cu conținut de CBD și THC.

Medicamentul farmaceutic oferit până acum nu doar că creează dependență dar nu a reușit să vindece niciuna dintre aceste boli sau chiar să amelioreze simptomele ba chiar creează complicații, unele fatale.

În ultima perioadă, mai mulți pacienți cu BPOC au trecut pe lista de vindecare cu canabis cu rezultate pozitive. Aceste rezultate includ pacienți cu BPOC în stadiu tardiv și emfizem sever.

 

Prelevare

La vârsta de 36 de ani, Jeff Waters a fost diagnosticat cu BPOC. Opt ani mai târziu, el a trebuit să fie dus la un ER în timpul unui alt atac cu bronșită.

Cicatricea pulmonară a fost descoperită și starea lui a fost ridicată la stadiul 2 BPOC. În timp ce medicul îi prescrie mai multe produse farmaceutice, acesta i-a spus că boala va continua să se agraveze și, în cele din urmă, îl va ucide.

Întradevăr, boala lui Jeff a continuat să se agraveze și a ajuns în stadiul 3 ținându-l în viața tubul de oxigen care acum era parte din el. Viața îi era atât de dificilă încât pană și la duș mergea cu tubul de oxigen după el.

Apoi, după o reacție alergică la un medicament prescris pentru hipertensiune arterială la pus la pat timp de o lună. După recuperare, a decis să se intereseze dacă există și o altă alternativă de tratament fără medicamentele otrăvitoare pe care le folosise până atunci.

Jeff a găsit mai mulți pacienți online care și-au rezolvat problemele BPOC cu ulei de canabis. A luat legătura cu ei și și-a găsit propriile surse de ulei de canabis.

După numai două luni de utilizare a uleiului, Jeff a putut renunța la tubul de oxigen și la toate produsele farmaceutice pe care i le-a prescris medicul. Acum parcurge zilnic până la cinci mile și susține că datorită uleiului de canabis a putut „să-și recupereze viața”.

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

 
Posted : 19/03/2021 4:45 pm
Share: