Notifications
Clear all

Cerințe pentru locurile de muncă în cultivarea și extracția canabisului (2021-2022)

1 Posts
1 Users
0 Likes
42.1 K Views
Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Posts: 246
Illustrious Member Admin
Topic starter
 

Începând cu 1 ianuarie 2021, industria canabisului din Statele Unite a susținut 321.000 de locuri de muncă cu normă întreagă. Analiștii prezic că industria va genera alte 340.000 de locuri de muncă cu normă întreagă în domeniul canabisului până în 2022.

Aceste cifre nu includ industria canabisului de pe piața neagră, care este evaluată la aproximativ 64 de miliarde de dolari. Pe măsură ce mai multe state legalizează canabisul, mii de locuri de muncă pe piața neagră se vor muta în industria canabisului legal.

Ce înseamnă acest lucru pentru angajații aspiranți din industria canabisului? Înseamnă că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a începe o carieră legitimă în industria legală a canabisului!

 

Locuri de muncă în cultivarea canabisului

Lanțul de aprovizionare în industria canabisului începe în fermele și centrele de cultivare care cultivă plante de cânepă și canabis. Unele dintre cele mai populare locuri de muncă în domeniul canabisului pot fi găsite în cultivarea canabisului.

La nivelul cel mai de bază, cultivatorii sunt responsabili de cultivarea și recoltarea plantelor de canabis. Sarcinile specifice depind de funcția angajatului și de nivelul de responsabilitate.

Maeștrii cultivatori (master growers) sunt responsabili pentru înființarea și gestionarea fiecărui aspect al creșterii. Noii asociați de cultivare ar putea lucra la locuri de muncă de bază, cum ar fi udarea plantelor. Cultivatorii de nivel mediu fac adesea lucrări mai avansate, cum ar fi rezolvarea problemelor în grădină. Tăietorii de canabis (trimmers) sunt responsabili pentru tunderea și ambalarea mugurilor recoltați.

Nu este ușor să obțineți un loc de muncă într-un centru de cultivare a canabisului, în special la nivelurile superioare. Chiar dacă aveți multă experiență, este posibil să trebuiască să începeți ca asistent de cultivare și să vă pregătiți. Un certificat sau o diplomă Cannabis Grower vă va ajuta să obțineți un loc de muncă în cultivarea canabisului. Odată ce obțineți un loc de muncă, motivația de sine și disponibilitatea de a învăța noi tehnici vor fi esențiale pentru avansare.

Pe măsură ce mai multe state legalizează canabisul medicinal și recreativ, locurile de muncă în cultivarea canabisului vor continua să apară. Să aruncăm o privire mai atentă asupra celor mai populare locuri de muncă în cultivarea canabisului.

 

Cannabis Master Grower

Master Growers câștigă un salariu anual substanțial în industria canabisului. Acest lucru are sens – pentru a deveni un maestru cultivator este nevoie de cunoștințe, experiență și motivație extinse. Deci, ce înseamnă să fii un maestru cultivator?

Un maestru cultivator are experiență agricolă, care include supravegherea culturilor mari. Deoarece un maestru cultivator este responsabil de întreaga operațiune de cultivare, acest lucru este esențial. Fie că este vorba de mii de plante de canabis sau de arbori de avocado, maestrul cultivator trebuie să demonstreze că înțelege profunzimile producției agricole comerciale.

Maestrii cultivatori trebuie să fie cunoscuți în domeniile botanicii, științei solului și studiilor agricole. O înțelegere profundă a acestor sisteme complexe este cheia implementării unor strategii încercate și adevărate în nutriție, gestionarea integrată a dăunătorilor (IPM), micro-propagare și multe altele.

Master Growers nu gestionează numai plantele, ci gestionează întreaga operațiune de cultivare. Aceasta înseamnă că Master Growers trebuie să aibă abilități de gestionare stelară. Maeștrii cultivatori trebuie să poată face față lanțurilor de aprovizionare, depanarea problemelor și delegarea sarcinilor către cultivatori juniori, manageri de inventar și tăietori de muguri.

 

Manager de cultivare

Managerii de cultivare a canabisului gestionează părți ale operațiunii de cultivare sub îndrumarea maestrului cultivator. Managerii de facilități de cultivare trebuie să aibă o înțelegere solidă a științelor agricole, inclusiv sisteme de cultură, știința solului, agronomie, botanică și horticultură.

Managerii de cultivare a canabisului sunt deseori responsabili pentru irigarea plantelor, administrarea nutrienților, amestecurile de sol și expunerea la lumină. De asemenea, pot fi responsabili pentru corectarea deficiențelor de nutrienți, a infestărilor cu dăunători și a bolilor plantelor. Managerii de cultivare a canabisului gestionează, de asemenea, alți angajați, cum ar fi asistenții cultivatori, tăietorii de muguri și ambalatorii de canabis.

 

Asistent cultivator

Producătorii de nivel inițial (cunoscuți ca asistenți cultivatori) lucrează direct sub îndrumarea unui manager de cultivare a canabisului. Cel puțin, lucrătorii din aceste funcții trebuie să aibă experiență în lucrul cu plante într-un mediu comercial. Dacă ați lucrat într-o grădiniță de plante sau ați fost angajat la o fermă, sunteți un candidat perfect pentru un post junior de cultivator de canabis.

Asistenții cultivatori sunt responsabili pentru curățenia generală a instalației de cultivare. Se asigură că depozitul nu conține resturi, apă, sol și reziduuri chimice. Asistentul cultivatorilor udă, de asemenea, plante, amestecă substanțe nutritive și verifică plantele pentru deficiențe de nutrienți, dăunători și boli. Un manager pentru cultivarea canabisului dirijează toate activitățile.

Cu un ochi ascuțit, un cultivator entry-level poate urca rapid pe scara facilității de creștere pentru a deveni Manager de cultivare și, în cele din urmă, chiar și Master Grower!

 

Tăietor de muguri (bud trimmer)

Tunderea mugurilor de canabis este una dintre cele mai populare locuri de muncă din industria canabisului. Pe măsură ce crește cererea de flori de canabis, crește și nevoia de tăietori de muguri de canabis.

Tunderea mugurilor de canabis necesită precizie, concentrare și rezistență. Obiectivul principal al unui aparat de tuns canabis este de a separa mugurii de canabis de tulpini și frunze. Tăietorii de canabis trebuie să știe cum să elimine majoritatea tulpinilor și frunzelor păstrând în același timp acoperirea tricomilor.

O slujbă în Cannabis Trimmer este un punct de plecare excelent pentru o carieră în cultivarea canabisului. Tăietorii pot câștiga experiență, câștiga promoții și pot afla mai multe despre cultivarea canabisului.

 

Cerințe de muncă pentru cultivarea canabisului

Acest tabel rezumă cerințele pentru locuri de muncă în cultivarea canabisului. În plus față de cerințele de educație și experiență, angajații care lucrează în cultivarea canabisului trebuie să obțină de la administrația locală un permis special de muncă pentru industria canabisului.

 

Denumirea postului Educație Experiență Permis de muncă
Master Grower Masterat (agricultură), certificat canabis +5 ani Obligatoriu
Manager cultivare Licență (agricultură), certificat canabis +3 ani Obligatoriu
Asistent cultivator Diplomă de liceu, certificat canabis Avantaj Obligatoriu
Bud Trimmer Diplomă de liceu, certificat canabis Niciuna Obligatoriu

 

Salarii pentru locuri de muncă în cultivarea canabisului

Salariile pentru cultivatorii de canabis variază în funcție de zona geografică. Agricultorii urbani de canabis câștigă mult mai mulți bani decât colegii lor din mediul rural. Salariile depind, de asemenea, de mărimea facilității. Acest tabel rezumă salariile medii anuale pentru locurile de muncă în cultivarea canabisului în 2021: în Statele Unite în ansamblu și în două orașe din SUA.

 

Denumirea postului Media SUA Denver, CO Tampa, FL
Master Grower 83.500 $ 92.476 $ 75.916 $
Manager cultivare 42.922 $ 41.361 $ 36.929 $
Asistent cultivator 34.340 $ 31.654 $ 32.982 $
Bud Trimmer 26.607 $ 28.929 $ 25.264 $

 

Locuri de muncă pentru extracția canabisului

După cultivarea și recoltarea canabisului, florile care nu sunt vândute direct consumatorilor sunt de obicei convertite în extracte. Concentratele de canabis nu sunt populare doar în rândul consumatorilor – sunt, de asemenea, ingredientul activ din produsele comestibile de canabis și practic toate produsele cu infuzie de canabis.

Să aruncăm o privire mai atentă la locurile de muncă pentru extracția canabisului.

 

Director Laborator Extracție (Extraction Laboratory Director)

Directorul unui laborator de extracție a canabisului oferă o conducere strategică și supraveghează toate operațiunile de laborator. De la achiziționarea de echipamente de extracție până la recrutarea membrilor echipei, directorii de laborator de extracție a canabisului controlează fiecare aspect al procesului de fabricație de la început până la sfârșit.

Directorii de laborator de extracție a canabisului nu sunt responsabili doar pentru calitatea produsului pe care îl fabrică – sunt responsabili și pentru siguranța angajaților și a echipamentelor lor. Instalațiile de extracție sunt pline de echipamente periculoase și materiale extrem de combustibile. Siguranța este un aspect important într-un laborator de extracție a canabisului.

 

Master Extractor

Dacă vrei să te angajezi în cea mai profitabilă slujbă din industria canabisului, devino Master Extractor de canabis. Un Master Extractor de canabis este responsabil pentru procesele care transformă mii de kilograme de material brut de canabis în aur lichid – concentratul de canabis.

Extracția canabisului este un domeniu incredibil de complicat și este știință pură. Extractorii de canabis trebuie să înțeleagă chimia, botanica, solvenții, canabinoizii, terpenele, presiunea, temperatura și multe altele.

Pe piața modernă, maestrul extractor a fost probabil un chimist instruit în laborator care a trecut la industria canabisului. Este probabil ca acești chimiști să dețină un doctorat în chimie sau inginerie chimică.

 

Manager laborator de extracție

Managerii de laborator de extracție a canabisului se ocupă de operațiunile zilnice ale instalației de extracție. Ei se asigură că echipa procesează, testează și ambalează corect produsele.

Managerii de laborator de extracție au nevoie de o diplomă de licență în chimie sau inginerie chimică și experiență în extracția canabisului.

 

Tehnician extracție

Tehnicienii de extracție a canabisului, numiți adesea chimiști sau tehnicieni de laborator, lucrează sub mâna unui Master Extractor și Manager de Laborator de extracție. Tehnicienii de extracție configurează echipamentul pentru extracția canabisului, păstrează echipamentul curat și urmează practici de lucru sigure. Aceștia execută procesul de extracție, post-extracție și distilare.

Producerea concentratelor de canabis este una dintre cele mai dificile locuri de muncă din industria canabisului. Majoritatea tehnicienilor în extracție au o diplomă de licență în chimie sau inginerie chimică.

 

Asistent de extracție

Asistenții de extracție a canabisului îi ajută pe tehnicienii de extracție în toate părțile procesului de extracție. Această slujbă permite angajaților să afle despre întregul proces de extracție, oferindu-le o cale de a deveni un tehnician de extracție. Tehnicienii de extracție la nivel de intrare îndeplinesc de obicei sarcini mai simple, cum ar fi curățarea spațiului de lucru, pregătirea biomasei pentru extracție și ambalarea.

 

Cerințe de muncă pentru extragerea canabisului

Acest tabel rezumă cerințele pentru locuri de muncă la instalațiile de extracție a canabisului. În plus față de cerințele de educație și experiență, angajații din extracția canabisului trebuie să obțină de la administrația locală un permis special de muncă pentru industria canabisului.

 

Denumirea postului Educație Experiență Permis de muncă
Director Laborator Masterat (afaceri și/sau chimie), certificat canabis +5 ani Obligatoriu
Master Extractor Chimie sau inginerie chimică, certificat canabis +3 ani Obligatoriu
Manager Laborator Licență (chimie), certificat canabis +3 ani Obligatoriu
Tehnician Extracție Diplomă extracție (chimie), certificat canabis +1 ani Obligatoriu
Asistent Extracție Diplomă de liceu, certificat canabis Niciuna Nu este necesar

 

Salarii pentru locuri de muncă în extracția canabisului

Salariile într-o instalație de extracție a canabisului variază în funcție de zona geografică și de mărimea instalației. Acest tabel rezumă salariile medii anuale pentru locurile de muncă în 2021: în Statele Unite în ansamblu și în două orașe din SUA.

 

Denumirea postului Medie SUA Denver, CO Tampa, FL
Director Laborator 94.367 $ 104.352 $ 98.346 $
Master Extractor 94.367 $ 104.352 $ 98.346 $
Manager Laborator 66.092 $ 73.086 $ 66.499 $
Tehnician Extracție 40.074 $ 40.770 $ 35.487 $
Asistent Extracție 30.752 $ 37.381 $ 32.049 $

 

Notă: Informațiile salariale pentru acest articol au fost obținute de pe platforme de carieră online, cum ar fi Zip RecruiterIndeed, și Glassdoor.

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

 
Posted : 25/10/2021 5:07 am
Share: