Genetica canabisulu...
 
Notifications
Clear all

Genetica canabisului: cum funcționează descendența tulpinilor de canabis

1 Posts
1 Users
0 Likes
394 Views
Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Posts: 246
Illustrious Member Admin
Topic starter
 

Genetica controlează dezvoltarea și creșterea plantelor. Genetica definește, de asemenea, profilul canabinoidului, producția de terpeni, randamentul și mulți alți factori care caracterizează proprietățile semințelor de canabis. Cunoașterea unor informații despre istoria genetică a canabisului vă permite să înțelegeți cum au evoluat tulpinile de canabis. Vă poate ajuta chiar să identificați tulpini noi similare cu preferințele voastre existente.

 

Istoria geneticii canabisului de la rase terestre la tulpini de generație următoare

Canabisul este cunoscut omului de mii de ani. Pe lângă faptul că oferă plăcere recreativă și beneficii medicale, fibrele au multe utilizări practice, iar semințele sunt o resursă alimentară extrem de hrănitoare. Acest lucru a conferit canabisului un apel internațional durabil, care nu prezintă semne de încetinire. De fapt, interesul pentru canabis și genetică nu a fost niciodată mai mare.

 

Ce este Genetica Landrace?

Genetica Landrace din canabis sunt tulpini antice care s-au adaptat în mod natural pe perioade lungi de timp pentru a crește bine în diferite tipuri de condiții geografice și climatice. De exemplu, se crede că tulpinile indica au evoluat pentru a crește bine în condiții mai reci. Se consideră că tulpinile Sativa au evoluat pentru o creștere optimă în condiții mai tropicale.

 

Ce este genetica modernă a canabisului hibrid?

Mulți crescători de canabis moderni au lucrat neobosit traversând diverse tulpini de landrace și hibrizi moderni. În ultimii ani, America de Nord a fost o sursă valoroasă de noi genetici și hibrizi. Adesea, producătorii de canabis autorizați la scară largă cultivă mii de semințe de canabis în fiecare an. Cele mai productive plante cu cele mai bune profiluri de canabinoizi și terpene sunt deseori salvate pentru viitoarele lucrări de reproducere.

 

Genetica canabisului explicată

Crescătorii moderni iau adesea cea mai bună genetică a canabisului și o încrucișează în încercarea de a găsi descendenți care prezintă proprietăți superioare oricărui părinte. Acest proces de „reproducere selectivă” se repetă adesea de-a lungul mai multor generații. Permite crescătorului calificat șansa de a împinge genetica canabisului la limita maximă. Când sunt complet stabilizate, cea mai bună genetică este fundamentul celor mai bune semințe de canabis. O mare varietate de tulpini de canabis poate fi urmărită până la cele 3 fundamente principale ale creșterii moderne de canabis, Haze, Skunk și Kush.

După câteva decenii de cercetare genetică a canabisului, creștere selectivă și hibridizare, harta genetică a canabisului este acum mai diversă ca niciodată. Pe lângă semințele obișnuite de canabis și semințele de canabis feminizate, există acum semințe cu auto-înflorire. De asemenea, puteți găsi la distribuitorii autorizați semințe de canabis bogate în canabinoizi speciali, cum ar fi semințe CBG sau semințe THCV. Puteți cumpăra semințe de canabis pentru cultivare în aer liber care au fost crescute selectiv pentru cultivarea în aer liber.

 

Linia de tulpini de canabis: Cum funcționează genetica?

Identificarea geneticii canabisului și înțelegerea tipurilor de proprietăți pe care le produc este baza creșterii canabisului.

Multe dintre aceste genetici au fost colectate în expedițiile cunoscătorilor din anii 1970 și 1980, adesea din regiuni inaccesibile în zilele noastre din cauza conflictelor moderne, cum ar fi Afganistanul. Unele dintre aceste genetici originale ale canabisului sunt, de asemenea, probabil unice și de neînlocuit. Acestea sunt depozitate și îngrijite cu atenție pentru viitoare cercetări de reproducere și proiecte de cultură cu tehnologie avansată.

Pentru producătorii de semințe de canabis, importanța geneticii verificate a canabisului nu poate fi exagerată. Dacă doriți să îmbunătățiți genetica canabisului, vă ajută să știți cu ce începeți. Genetica semințelor de canabis definește tipul și calitatea recoltei. Majoritatea cultivatorilor doresc un amestec de muguri de înaltă calitate, bogate în THC, cu randamente generoase și un proces de creștere fără complicații. Genetica canabisului, combinată cu condițiile de creștere a mediului pe care le furnizați, determină nivelurile finale de calitate. Calitatea finală este direct legată de linia canabisului și de genetica canabisului.

Desigur, chiar și într-o tulpină de canabis bine crescută, stabilizată, vă puteți aștepta să apară anumite variații naturale, oferindu-vă o serie de fenotipuri.

Singura modalitate de a garanta o genetică identică a canabisului între mai multe plante este de a lua butași de canabis (uneori cunoscute sub numele de clone) de la aceeași plantă mamă. Acestea ar trebui să crească în copii identice genetic ale plantei-mamă. Cu toate acestea, este important să afirmați că expresia genetică finală a oricărei plante de canabis (inclusiv o clonă) este puternic afectată de mediul de creștere pe care îl furnizați. Asta înseamnă că nivelurile de lumină, temperatura, umiditatea, nutriția etc. vor juca un rol imens în dezvoltarea plantei, indiferent de genetica de canabis.

 

Cercetarea și testarea geneticii canabisului sunt cruciale

Există mai multe aspecte importante în cercetarea genetică a canabisului eficientă și concentrată. În primul rând, trebuie să începeți cu genetică de canabis de cea mai bună calitate.

Dar obținerea celei mai bune genetici a canabisului pentru a lucra este doar începutul poveștii. Să știi cum să hibridizezi și să stabilizezi genetica canabisului necesită mulți ani de efort. Să știi cum să creezi semințe feminizate sau să faci semințe de auto-înflorire necesită o muncă complicată. Dacă doriți să creați tulpini bogate în noi canabinoizi, atunci aveți nevoie de timp, de resurse de laborator, cum ar fi cultura țesuturilor și analiza canabinoidelor și a terpenelor, precum și de o experiență foarte mare. De asemenea, ajută enorm dacă aveți un specialist calificat și cu experiență în domeniul geneticii canabisului pentru a planifica proiectele de la început până la sfârșit!

Genetica canabisului și cultura țesuturilor, noi modalități de a face semințe de canabis îmbunătățite

Pe lângă cea mai bună genetică a canabisului, aveți nevoie de acces la cea mai recentă tehnologie. Atunci când sunt combinate cu analize profesionale de laborator (pentru a determina, de exemplu, profilurile de canabinoizi și terpene), aceste tehnologii moderne pot permite crescătorului de canabis profesionist avantaje enorme atunci când vine vorba de viteza și concentrarea cercetărilor lor. Acest tip de cercetare în domeniul geneticii canabisului este departe de a fi ieftin, dar este incontestabil de eficient.

Această abordare modernă, de înaltă tehnologie a geneticii canabisului este o îmbunătățire vastă a abordării mai puțin sofisticate utilizate în vremurile vechi (și încă folosită de multe companii mai mici de semințe de canabis chiar și astăzi).

Investiția în facilități moderne de înaltă tehnologie pentru îmbunătățirea geneticii canabisului este costisitoare, dar produce avantaje imense pentru furnizorii angajați de semințe de canabis.

 

Identificarea geneticii tulpinilor de canabis

Mulți cultivatori de canabis se întreabă cum să-ți dai seama dacă ai o genetică bună a canabisului. Simpla privire a unei semințe de canabis nu vă poate spune nimic despre rezultatul pe care probabil îl veți obține.

Forma, culoarea sau dimensiunea semințelor de canabis nu sunt indicatori eficienți ai eventualului rezultat. Cei care înțeleg modul în care funcționează genetica în canabis cunosc importanța cercetării înainte de luarea deciziei de cumpărare a semințelor de canabis. Probabil că nu cumpărați prea multe semințe de canabis în fiecare an, efectuați cercetarea cu atenție și alegeți cele mai bune semințe de canabis pe care le puteți cumpăra de la un furnizor de încredere.

 

Îmbunătățirea geneticii și creșterea canabisului

Creșterea canabisului sa schimbat dramatic în ultimul deceniu. Științele și progresele de înaltă tehnologie au permis explorarea geneticii canabisului într-un ritm mai rapid și mai profund decât oricând. Fie că doriți un soi de semințe de canabis bogat în THC (sau chiar fără THC!), acum aveți mai multe opțiuni ca niciodată.

Genetica canabisului este în mod constant îmbunătățită, în special de către producătorii de semințe de canabis de înaltă tehnologie de calitate superioară. Noi cannabinoizi vor apărea în următorii ani, acestea vor provoca un interes medical imens, pe măsură ce cercetătorii medicali se străduiesc să exploreze care canabinoizi sunt cei mai eficienți pentru anumite condiții medicale.

Desigur, cele mai bune semințe de canabis nu își pot atinge întregul potențial decât dacă sunt cultivate în condiții bune. Rețineți că există o mulțime de factori de mediu care vor avea un efect mare asupra eventualului rezultat al semințelor de canabis.

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

 
Posted : 21/05/2021 6:07 am
Share: