Ce poți face cu tul...
 
Notifications
Clear all

Ce poți face cu tulpinile, frunzele și rădăcinile canabisului

Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Admin Admin

Mulți dintre cei care își cultivă propriile plante, prețuiesc mugurii dar aruncă restul plantei. Dacă v-ați întrebat vreodată ce să faceți cu resturile de frunze și tulpini citiți mai departe pentru a vă inspira.

După ce ați recoltat mugurii, este posibil să vă fi întrebat ce să faceți cu frunzele și tulpinile plantei. Fiecare parte a plantei poate fi folosită. Unele părți, cum ar fi frunzele acoperite cu rășină, pot fi folosite pentru a produce unele concentrate.

 

Tulpini

Tulpinile de canabis sunt una dintre resturile mai puțin valoroase pe care le caută de obicei cultivatorii. Unele tulpini produc tricomi pe tulpini, dar majoritatea oamenilor nu le mai pasă de asta și aruncă tulpinile. Alții spre exemplu, macină bine tulpinile și le prepare ca compost pentru culturile viitoare.

 

Frunze

Învățarea modului de preparare a ceaiului din frunze este una dintre cele mai populare modalități de reutilizare a resturilor recoltate din planta de canabis. Frunzele se pot folosi la ceaiuri, sucuri sau salate.

 

Frunze cu tricomi

Frunzele cu tricomi sunt unele dintre cele mai utile. Frunzele cu tricomi sunt frunzele mai mici pe care le găsim pe lângă muguri. Ele sunt adesea complet acoperite cu un strat rășinos de tricomi, oferindu-le un aspect „zaharat”. Aceste frunze cu tricomi se pot folosi pentru a face cannabutter sau hash.

 

Rădăcini

Ceaiul din rădăcină de canabis este una dintre cele mai populare utilizări ale rădăcinii de canabis. Rădăcinile sunt de obicei spălate, uscate și transformate în ceai. Unele persoane usucă și macină rădăcinile pentru a le folosi ca cremă și aplicată topic.

 

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

Quote
Topic starter Posted : 25/05/2021 11:31 am
Share: