5 lucruri pe care a...
 
Notifications
Clear all

5 lucruri pe care ar trebui să le faci dacă vezi că vecinul tău fumează iarbă

Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Admin Admin

Ți-ai surprins vreodată vecinul fumând iarbă? Ai simțit miros de iarbă ieșind din apartamentul lui? Ai nevoie de câteva sfaturi prietenoase cu privire la asta?

Dacă ești unul dintre norocoșii care descoperă că vecinul tău fumează iarbă, iată ce ar trebui să faci:

 

  1. Împrietenește-te cu el

Fumătorii de iarbă sunt în general niște oameni foarte drăguți. Serios! Cu toate că există excepții de la orice regulă, s-ar putea să constatezi că, în ciuda a ceea ce ai auzit, oamenii care fumează iarbă sunt de fapt oameni decenți, muncitori, respectuoși și cu bun simț.

Studiile spun că, consumatorii de canabis sunt mai mulțumiți de viețile lor și sunt mai de succes decât majoritatea oamenilor. Deci nu fi timid. Chiar ai nevoie de un asemenea prieten.

 

  1. Fă-i cadou ceva dulce

Fumătorii de iarbă au o poftă de mâncare mai ridicată decât nefumătorii și cu siguranță iubesc mâncarea, în special tot ce înseamnă dulce! Iar dacă ai de gând să te împrietenești cu el, nu bate la ușa lui cu mâna goală ca țăranu’. Cumpără o ciocolată, ceva de ronțăit, poate chiar și o pizza. Vei deveni prietenul lui în câteva minute!

 

  1. Fă-ți relații

Un fumător are conexiuni destul de bune în lumea canabisului, de ce să nu ai și tu? Cine știe, poate te îmbolnăvești și vei avea nevoie de un ulei de canabis sau alte extracte. Având relații sigure care oferă ulei profesional îți creează un mare avantaj.

 

  1. Consideră-te norocos

A trăi alături de o persoană care fumează iarbă este cu siguranță o experiență mult mai plăcută decât să trăiești alături de băutori zilnici de alcool sau consumatori de cocaină și/sau alte droguri. Un fumător este foarte calm, pașnic și nu face scandal. Fumează, mănâncă, se uită la documentare sau desene animate și glumește aproape tot timpul. Ești un norocos că ai așa un prieten!

 

  1. Nu chema poliția

Un fumător de canabis nu prezintă un pericol public, deci, cu ce te-ar deranja pe tine? Dacă nu vrei să te împrietenești cu el, mergi pe drumul tău pentru că omu’ nu face rău nimănui. Mai mult de atât, poate folosește canabisul din motive medicale. Sunând la poliție nu faci decât să-ți arăți frustrarea față de oamenii pașnici. Vorbim de un fumător de canabis, nu de un real infractor. Încearcă să vezi diferența!

Aceasta ar fi acțiunile unui imbecil antisocial spălat pe creier și constituie acțiunile unui laș. Chiar ești unul dintre ei?

Nu vă mai lăsați manipulați de un sistem putred și infect. Pușcăriile sunt pentru infractori, nu pentru consumatorii de canabis.
Hai că v-am pupat, aveți grijă de voi și de vecinii voștri.

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

Quote
Topic starter Posted : 16/03/2021 4:01 pm
 Anonymous

E tare fain sa ai vecini care fumează și ei! 😁

  Acum câțiva ani, am avut astfel de vecini, un cuplu, în insulele Canare. Când rămâneam fără apelam unii la alții, când eram fetele în perioada aceea a lunii se apela la SOS 😂. Nici nu ne prea incuiam ușa și ne mai trezeam uneori cu mici cadouri, dulciuri pe bufet. De ziua mea, am adormit după masa și m-am trezit cu bere în frigider și un bilețel cu 'happy birthday ". Cei mai tari vecini! ❤️ Fumătorii de iarbă ne găsim cumva mereu între noi și prieteniile sunt frumoase tare! 

ReplyQuote
Posted : 16/04/2021 9:46 am
Share: