eBook „Jurnal CBD” ...
 
Notifications
Clear all

eBook „Jurnal CBD” - Ghidul esențial al pacientului

Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Admin Admin

Prin această carte (e-Book) vă ofer o claritate asupra unui subiect complex. Înțelegerea seriei de reacții chimice care duc la crearea diferiților canabinoizi va duce, fără îndoială, la o mai bună înțelegere a canabinoizilor în general.
Descoperirea canabinoizilor ne-a arătat, încetul cu încetul, că planta de canabis este plină de potențial. Identificarea lor precedă chiar și descoperirea sistemului endocanabinoid și a fost, de fapt, crucială pentru a ajuta cercetătorii să descopere rețeaua fiziologică.

Află cum funcționează CBD-ul, care sunt caracteristicile unui ulei CBD de calitate, modurile de consum, cât timp rămâne în corpul uman, cum este preparat, care este cea mai bună metodă de consum, când au fost descoperiți canabinoizii și alte informații utile.
Vă mai prezint și o descriere detaliată despre câțiva terpeni din canabis care se găsesc și în alte plante medicinale și cum acești compuși aromatici susțin CBD-ul.

Din toate timpurile, medicina naturistă a fost apreciată de cei mai mulți iar efectele secundare sunt atât de mici încât nu prezintă un pericol în comparație cu produsele farmaceutice.

Cu o concentrație maximă asupra CBD-ului dar și a altor canabinoizi, îmi exprim recunoștința pentru existența acestei minunate plante care are un potențial medical nelimitat, prin patru capitole:
Capitolul 1 – Noțiuni de bază despre CBD, Cele mai frecvente întrebări;
Capitolul 2 – De unde provin canabinoizii și cum ne influențează mintea și corpul;
Capitolul 3 – Cum acționează sistemul endocanabinoid și receptorii săi;
Capitolul 4 – Modul în care compușii aromatici susțin CBD-ul, canabinoizii și sistemul endocanabinoid.

Preț: 29 Ron

Pentru achiziție:

https://www.ebookuri.ro/carte/stiinta/medicina/jurnal-cbd-ghidul-esential-al-pacientului/

sau PM

 

 

 

 

 

 

This topic was modified 7 months ago by Profu' de canabis

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

Quote
Topic starter Posted : 17/03/2021 5:12 pm
Share: