eBook „Bucătăria CP...
 
Notifications
Clear all

eBook „Bucătăria CPC”

Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Admin Admin

Canabisul a fost utilizat în diverse metode încă de pe vremea anticilor pentru hrană, recreere, utilizări spirituale sau medicale. Una dintre cele mai vechi rețete cu canabis infuzat vine din India, numit Bhang, un cocktail legendar care este folosit în fiecare primăvară de iubitorii canabisului.

În anii '60 -'70, revoluția alimentară a devenit o parte a stilului de viață general contracultural, deoarece hipioții au devenit vegetarieni și au investigat etnic alimente neașteptate anterior în Statele Unite, cum ar fi tofu și alge marine, curry și linte, burritos și arepas.

În 1996, pasajul istoric din Propunerea 215 din California a legalizat eficient marijuana medicală, deschizând oportunitatea mai multor persoane să-și dea seama de beneficiile consumului de canabis în mâncare în loc să-l fumeze, inclusiv conservarea sănătății sistemului respirator, reducerea mirosului fumului de iarbă de pe mâini și haine și capacitatea de a folosi discret în multe locuri unde fumatul ar fi inadecvat; fără a menționa ilegal. Canabisul produce, de asemenea, efecte profund diferite atunci când este ingerat prin sistemul digestiv, în loc să fie absorbit de plămâni, majoritatea utilizatorilor raportând o experiență de durată mai lungă care oferă un nivel ridicat atât pentru corp, cât și pentru minte.

Deci, de ce umilul brownie a rămas atât de popular, când canabisul poate fi infuzat în orice aliment sau băutură care conține unt sau ulei? Parțial are de-a face cu „tradiția”, dar poate și pentru că ciocolata acoperă foarte eficient aroma de canabis, ceea ce o face mai plăcută pentru cei care nu sunt obișnuiți cu gustul.

Canabisul ca întreagă plantă este extrem de versatilă ca ingredient. În ultimul timp, industria „comestibilelor” a marijuanei medicale a fost cheia mișcării dincolo de brownies, deoarece bucătarii ”canna”, creativi într-un domeniu acum competitiv au infuzat planta în aproape orice fel de mâncare vă puteți imagina. Puteți găsi tot felul de preparate, cu infuzie din plante, mâncăruri savuroase, băuturi sub formă de răcoritoare, sucuri, smoothie-uri cât și dulciuri în multe dispensare, fără să mai vorbim de loțiuni topice, uleiuri de masaj și săpunuri, folosind canabisul ca ingredient activ pentru vindecare.

În această cărticică, vă voi oferi cele mai renumite rețete culinare pe care probabil mulți dintre voi le veți adora.

Pentru achiziție: 

https://www.ebookuri.ro/carte/dezvoltare-personala/bucataria-cpc-retete-simple-si-rapide-cu-canabis/

Sau PM

Preț: 29 Ron

 

 

 

 

This topic was modified 7 months ago by Profu' de canabis

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

Quote
Topic starter Posted : 17/03/2021 4:51 pm
Topic Tags
Share: