Notifications
Clear all

Despre CPC

Profu' de canabis
(@profudecanabis)
Admin Admin

Comunitatea Pro Canabis România este o comunitate de oameni care își exprimă dreptul la educație în special pentru întrebuințările plantei de canabis pe plan medical.

Începând cu 2008, am sprijinit persoane și grupuri care au pornit într-o călătorie pentru a îmbunătăți situația în care se confruntă pacienții și consumatorii de canabis din România.

Acest efort s-a dovedit în mare măsură reușit și, ca atare, am observat un flux ridicat de sprijin față de această comunitate.

Unul din obiectivele noastre principale sunt de a pune la dispoziția cetățenilor români informații clare despre canabisul medicinal cât și despre produsele medicinale din canabis existente pe piață.

Dorim, de asemenea, să avem un rol educativ, astfel încât să putem elimina stigmatul atașat canabisului medicinal. Vrem să educăm publicul și, de asemenea, factorii de decizie politică, despre beneficiile terapeutice ale canabisului medicinal și diferențierea clară între vechea utilizare recreativă a canabisului și utilizarea acestuia ca medicament.

Am avut mai multe realizări în decursul anilor, cum ar fi: site de informare cu privire la tot ce ține despre canabis, am oferit reviste, ghiduri, tutoriale, interviuri, sute de articole despre potențialul canabisului pe plan medical, despre canabisul recreațional, despre cultivarea corectă, testimoniale ale pacienților. Participam la evenimente prin țară, unde ofeream celor prezenți informații reale despre canabis.

Comunitatea Pro Canabis promovează utilizarea sigură și etică a canabisului medical!

Comunitatea Pro Canabis nu susține utilizarea ilegală a canabisului sub nicio formă!

 

Ne puteți găsi și pe:

Website: https://cpcromania.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/CPCROMANIA

Instagram: https://www.instagram.com/comunitateaprocanabis/

Youtube: https://www.youtube.com/c/ComunitateaProCannabisOfficial

Reddit: https://www.reddit.com/user/CPCromania

 

 

Nicio lege nu e mai presus decât viața unui om!

Quote
Topic starter Posted : 16/03/2021 3:19 pm
bizar liked
Share: